Produkter för burgundy cremant (2)

Varm Fondant

Varm Fondant

Pastöriserad komjölk och grädde (ursprung Frankrike), Salt, Mikrobiellt koaguleringsmedel, Mjölksyrabakterier och lagringsbakterier, Förstärkare: kalciumklorid. Annatto Allergener Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos och mjölkprotein) Våra produkter är inte märkta som GMO i enlighet med förordningarna 1829/2003EG och 1830/2003/EG. Vi följer reglerna för icke-närvaro av GMO med en gräns på 0,9% enligt EU-förordningarna 1829/2003 och 1830/2003. Intyg om jonisering Vi intygar, baserat på garantier och intyg från våra leverantörer, att våra produkter, ingredienser och tillsatser: inte har genomgått behandling med jonisering i enlighet med dekret nr 2001-1097 av den 16/11/01. Analys för:100g Fett:31.6g Protein:16.3g Socker (g):0.5 Natrium (mg):1.2g Energi Kcal:351 Energi KJ:1454 Format:Rund Vikt:300g Förpackning:Film på keramisk botten Överförpackning:Papp Lagringstemperatur:+2°C/+8°C
Merlemont

Merlemont

Pastöriserad komjölk och grädde (ursprung Frankrike), Salt, Mikrobiellt koaguleringsmedel, Mjölksyrabakterier och mognadsferment, Förstärkare: kalciumklorid. Annatto Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos och mjölkprotein) Våra produkter är inte märkta som GMO i enlighet med förordningarna 1829/2003EG och 1830/2003/EG. Vi följer reglerna för icke-närvaro av GMO upp till 0,9% i enlighet med de europeiska förordningarna EG 1829/2003 och 1830/2003. Intyg om jonisering Vi intygar, baserat på garantier och intyg från våra leverantörer, att våra produkter, ingredienser och tillsatser: inte har genomgått behandling med jonisering i enlighet med dekret nr 2001-1097 av den 16/11/01. Analys för: 100g Fett: 33,26g Protein: 17,56g Socker (g): 0,9 Natrium (mg): 1,294g Energi Kcal: 372 Energi KJ: 1538,71 Format: Rund Vikt: 230g Förpackning: Papper Överförpackning: Kartong Lagringstemperatur: +2°C/+8°C